Vissza az oldal tetejére

"A világ megóvása az erdőkkel kezdődik."

Henry David Thoreau - amerikai író, filozófus

"A hulladékmentes életmód elérése egy törekvés, nem pedig egy állapot!"

Kump Edina - környezetkutató és tanácsadó

"A hulladékmentesség az otthonon kívül kezdődik: leginkább a boltban, ahol kimért árut vásárolunk vagy újrahasznosíthatót választunk az egyszer használatos helyett."

Bea Johnson - francia származású környezetvédő

Bemutatkozás

A TERMÉSZET ÉS A TERMÉSZETES ANYAGOK IRÁNTI TISZTELET

A FALCO REC Hulladékkezelő és Hasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság

A FALCO Zrt. két másik tulajdonossal együtt, 2015. júliusában alapította a FALCO REC Kft-t, amelyet hulladék kezelésre és újrahasznosításra hoztak létre. Legfőbb feladata, hogy a FALCO Zrt. faforgácslap gyártói tevékenységéhez folyamatosan biztosítsa az anyagában újrahasznosítható faalapanyagot.

“A fahulladék nem szemét”
ez a FALCO REC Kft. tulajdonosainak hitvallása. A FALCO REC Kft. által begyűjtött famaradékokat, kis farönköket a fűrésziparból származó másodlagos anyagokat, csomagolási és lakossági begyűjtésből származó fahulladékot és újrahasznosított fát használ fel a FALCO Zrt. ahhoz, hogy kiváló minőségű megmunkált faforgácslap terméket állítson elő. Minden hulladéktermék a saját modern technológiai berendezéseken szortírozásra és újrahasznosításra kerül. A két cég ezzel tevékenysége során azt biztosítja, hogy a fa, mint szűkös nyersanyagforrás, kiemelten megbecsült szerepet kap.

A FALCO REC Kft. az alapítását követő években, komoly szakmai tapasztalatot, szakértelmet szerzett és piaci sikereket ért el az anyagában hasznosítható fahulladékok begyűjtését illetően.

Tovább

Mi az a szelektív hulladék gyűjtés?

Bővebben

 

FALCO és a környezet

Bővebben

 

Tudástár

Bővebben

 

Jó ötletek

Bővebben

 

KAPCSOLAT

FALCO REC Kft. // H-9700 Szombathely, Zanati u. 26.
Telefon: +36 94 516-620 // Fax: +36 94 516-693 // E-mail: office@falco-rec.hu